Ydelser

Sonic Pixels er en one-stop shop der kan tage sig af alle jeres video og lyd behov.

Her kan du også læse om mine priser og få indsigt i min arbejdsproces med en case fra en tidligere stilling som Video Content Creator hos 1260 A/S.

Korte videoannoncer

5-30 sekunders video, beregnet til annoncering på sociale medier. Baseret på motion graphics og/eller stock video.

Video postproduktion

Har du allerede filmet, men materialet har brug for en kærlig hånd? Kontakt mig for at høre, hvordan jeg kan hjælpe.

HTML5 bannere

Jeg kan lave animerede displayannoncer, der vil tiltrække leads til jeres site og lede til flere salg.

Sound design

Med mit dybe kendskab til digital lyd produktion, kan jeg lave et højkvalitets lydspor til din video.

Musik

Jeg har adgang til et stort stock musik bibliotek, som jeg kan bruge til din video. Jeg kan klippe og tilføje elementer til musikken, så det lyder som om, det er skræddersyet til din video.

Podcast redigering

Har du optaget det rå materiale til et podcast, men har brug for en professionel til at lave det til et færdigt produkt?

Priser

Min timepris er på 550 kr. ekskl. moms.

Til korte videoannoncer tilbyder jeg, at første video koster 1.000 kr. ekskl. moms. Dette giver jer mulighed for at afprøve et samarbejde til en lav pris. 

Til andre ydelser kan vi tage en snak om, præcis hvad i har brug for, så kan jeg skræddersy et tilbud til jer. 

Jeg er åben overfor forskellige samarbejdsformer. Det kan være, at i har brug for at have en fast videoproducent til at producere månedligt content. Det kan også være, at i har brug for en videograf til en enkelt opgave. Måske vil i gerne vil have noget mere punch i jeres annoncering på sociale medier, men er ikke sikre på, hvordan det skal gribes an. Jeg tilbyder at lave en gratis analyse af jeres aktive Meta annoncer (via Ad Library) og komme med forslag til en opdateret content strategi, med videoer som jeg kan producere.

Case

Videoannoncer til lancering af bogen Den Store Succes

I forbindelse med udgivelse af bogen Den Store Succes hjalp 1260 A/S med at promovere bogen på sociale medier. Bogen, som er skrevet af brødrene Bjergegaard, handler om, hvad der skal til for at få succes som iværksætter. Bogen tager udgangspunkt i en række interviews med nogle af de mest succesfulde danske iværksættere, for at finde fællestræk og prøve at komme ind til essensen af, hvad der skal til for at opnå succes.

Vores koncept var at filme interviews med nogle af de medvirkende iværksættere. Rammerne for projektet var at producere 5 videoannoncer i formatterne 1×1 og 9×16. Tre videoer havde en længde på 1-2 minutter (til retargeting) og to videoer var omkring 30 sekunder lange (til top-funnel).

Til interview optagelserne var jeg teknisk ansvarlig for opsætning af studie, kamerastyring, mikrofonhåndtering og lyssætning, mens en anden medarbejder var ansvarlig for at lede interviewet. Jeg håndterede projektets postproduktion. 

 Se de to top-funnel videoer via linket:

Følg linket for at se et eksempel på mit arbejde.

Udvalgte brands

Med min baggrund inden for digital markedsføring har jeg lavet videoannoncer til en lang række virksomheder.

Kunne du tænke dig at starte et samarbejde?

Kontakt mig på telefon eller e-mail til en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe jer med at blive set online.